Entä jos minulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa sähköpostitiliini?

Voit halutessasi käyttää Workspace Webmailia sähköpostin lähetykseen ja vastaanottoon. Jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa sähköpostitiliisi sähköpostiohjelman kautta, voit yrittää määrittää ongelman syyn useilla eri tavoilla.

ENNEN KUIN ALOITAT: Jotta voit määrittää sähköpostiohjelman tiliäsi varten, sinun täytyy tietää POP- tai IMAP-sähköpostipalvelimen asetukset ja portit. Löydät ne siirtymällä sähköpostin määrityskeskukseen. Kirjoita muistiin Sähköpostipalvelimen asetukset -kohdassa näkyvät tiedot.

Tarkista SMTP-välitysasetukset

Varmista, että olet määrittänyt SMTP-välityksen sähköpostitilissäsi. Saat lisätietoja tutustumalla artikkeliin SMTP-välitysasetusten tarkistaminen.

Tarkista postipalvelimiesi nimet

Löydät nämä asetukset siirtymällä sähköpostin asetuskeskukseen ja kirjautumalla sisään käyttäen sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää sähköpostin asetuskeskusta www-sähköpostin välityksellä. Siirry Työkalut-kohtaan ja napsauta sähköpostin asetuskeskus.) Etsi seuraavat kohdat:

• Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin)
  • SMTP-välitykseen käytettävä lähtevän postin palvelin

Tarkista porttiasetukset

Internet-palveluntarjoajasi saattaa estää sähköpostiohjelmasi oletusporttiasetukset. Tässä tapauksessa voit käyttää näitä vaihtoehtoisia portteja. Sinun täytyy vain valita portti käyttämäsi palvelimen nimen perusteella.

Ilman SSL:ää
Protokolla Tyyppi Portti
IMAP Saapuva 143
POP Saapuva 110
SMTP Lähtevä 25, 80, 3535
SSL:n kanssa (With SSL)
Protokolla Tyyppi Portti
IMAP Saapuva 993
POP Saapuva 995
SMTP Lähtevä 465

Tarkista sähköpostiin tai sähköpostitiliin liittyvien ongelmien varalta

HUOMAUTUS: Sähköpostitilin rajoitukset -artikkeli näyttää viestien ja liitteiden enimmäiskoon sekä muut rajoitukset, jotka saattavat vaikuttaa sähköpostiviestien lähetykseen.

• Tarkista viestin koko
  • Tarkista sähköpostiviestin osoitteiden lukumäärä
  • Varmista, että et ole ylittänyt päivittäistä viestien välitysrajaasi

Yksi välitystapahtuma koostuu yhdestä sähköpostiviestistä, joka on lähetetty yhdelle henkilölle SMTP-palvelua käyttäen. Jos lähetät yhden sähköpostiviestin 30 henkilölle, se lasketaan siis 30 välitykseksi. Välitykset lasketaan päivittäin.

Ohjeita sähköpostitilisi määrittämiseksi toimimaan tietyissä sähköpostiohjelmissa

HUOMAUTUS: Tarjoamme toisinaan tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käyttöä koskevia tietoja. Emme kuitenkaan erikseen suosittele tai tue kolmansien osapuolien tuotteiden käyttöä emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden toiminnasta tai luotettavuudesta.