Anna valtuutuskoodi verkkotunnukseni siirtoa varten

Sinun on annettava voimassa oleva valtuutuskoodi (jota kutsutaan myös EPP -koodiksi, siirtoavaimeksi tai valtuutuskoodiksi), jotta verkkotunnuksen siirto GoDaddy -tilillesi onnistuu. Voit antaa tai päivittää GoDaddy -tilisi valtuutuskoodin tämän jälkeen verkkotunnuksen siirron ostaminen .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -siirtosivulle . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Siirrot ja valitse sitten Viimeistele siirto -välilehti. Etsi tiettyä verkkotunnusta käyttämällä verkkotunnusluettelosi yläpuolella olevaa hakukenttää.
    valitse viimeistele siirtopainike
  3. Anna yksittäisen verkkotunnuksen tai useiden verkkotunnusten todennuskoodit kerralla.
    • Yksi verkkotunnus : Valitsekynäkuvake valtuutuskoodin syöttämistä varten Syötä Todennuskoodi -sarakkeeseen.
    • Useita verkkotunnuksia : Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten vierestä, jotka tarvitsevat valtuutuskoodin, ja valitse sitten Anna todennuskoodit verkkotunnusluettelosi yläpuolelle.
  4. Anna valtuutuskoodi valituille verkkotunnuksille.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla Lähetä.

Näet vahvistuksen siitä, että muutoksesi on hyväksytty. Verkkotunnuksen siirto kestää yleensä 5–7 päivää.

Tähän liittyvä vaihe

• Etkö ole varma, mitä tämä tila tarkoittaa? Siirtotilojen oppaastamme saat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen kunkin tilan merkityksestä ja siitä, miten edetä.