.es Verkkotunnuksen yhteystietojen päivitys Vaihe 2

Rekisteröijän ja ylläpidon yhteystietojen päivitysprosessi on ainutlaatuinen .es -verkkotunnuksille. Käytä alla olevia tietoja muuttaaksesi .es -rekisteröijän yhteystietoja.

Huomautus: Ennen .eses -yhteystietojesi päivittämistä sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen ja pyydettävä rekisteröijän ja järjestelmänvalvojan tunnistekoodeja.

.Es -verkkotunnuksen rekisteröijän yhteystietojen päivittäminen

1. Kun olet saanut rekisteröijän ja ylläpitäjän tunnistekoodit meiltä rekisteröijän päivitykseen, kirjaudu Red.ES -palveluun ja täytä sitten seuraavat kentät:
    • Identifikaattori — Anna järjestelmänvalvojan tunnus.
    • Contraseña — Anna .es -rekisteristä saamasi salasana sähköpostitse osoitteesta plandedominios@red.es.
    • Huomautus: Verkkotunnuksesi tulee olla viestin aiherivillä.

2. Napsauta Automaattinen todennus .
  3. Valitse Solicitud Transmision de dominio ja täytä sitten seuraavat kentät:
    • Nombre de Dominio — Anna verkkotunnus pienillä kirjaimilla.
    • Otsikko Nuevo Identificador — Anna uusi rekisteröijän tunnus.
    • PCA Nuevo Identificador Anna nykyinen järjestelmänvalvojan tunniste.
  4. Osoita Continuar.
  5. Vieressä tramitación si Dinie Certificado ... klikkaa Continuar.
  6. Valitse ponnahdusikkunasta Selaa , etsi nykyisen verkkotunnuksen ylläpidon yhteyshenkilön valokuvallinen henkilötodistus tai passikopio ja napsauta sitten Finalizar solicitud . Vahvistusnäyttö tulee näkyviin.

Huomautus: Sinun on ladattava .JPG -kopio nykyisen ylläpitäjän valokuvallisesta henkilötodistuksesta, joka vastaa päivityspyynnössä meille lähettämääsi tunnistenumeroa. Jos lähetät ajokorttia, osavaltion, provinssin ja maan on vastattava järjestelmänvalvojan osoitetietoja.

Lähetyksen vahvistus- ja hyväksyntäsähköposti lähetetään verkkotunnuksen ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen.

7. Kun saat hyväksyntäsähköpostin, napsauta Vahvista tai Hyväksy . Hyväksy verkkotunnuksen siirto -ikkuna tulee näkyviin.
  8. Hyväksy verkkotunnuksen lähetysprosessi valitsemalla Kyllä ja napsauta sitten Jatka . Uuden rekisteröijän Ehtojen hyväksyntä -ikkuna tulee näkyviin.
  9. Valitse Akkreditoitu rekisterinpitäjä -osiosta Akkreditoitu rekisterinpitäjä , valitse avattavasta valikosta KEY-SYSTEMS ja napsauta sitten Seuraava .
  10. Vieritä sivun alaosaan ja napsauta Tramitacion si DNIe Certificado ...
  11. Valitse ponnahdusikkunasta Selaa , etsi nykyisen verkkotunnuksen rekisteröijän yhteystiedon valokuvallinen henkilöllisyystodistus tai passikopio ja napsauta sitten Finalizar solicitud . Vahvistusnäyttö tulee näkyviin.

Huomautus: Sinun on ladattava .JPG -kopio nykyisen ylläpitäjän valokuvallisesta henkilötodistuksesta, joka vastaa päivityspyynnössä meille lähettämääsi tunnistenumeroa.

Vahvistusviesti lähetetään verkkotunnuksen ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen.

12. Kun ylläpitäjä saa vahvistussähköpostin, hänen on vastattava meiltä saamaansa alkuperäiseen Rekisteröijän päivitys -sähköpostiin, jotta voimme viimeistellä prosessin järjestelmässämme.

Huomautus: Verkkotunnuksesi tulee olla viestin aiherivillä.