Estä lähettäjät tai poista niiden esto roskapostista

Sähköpostipalvelimesi tarkistaa saapuvat viestit tiettyjen ominaisuuksien perusteella, jotka tunnistavat sen ei -toivotuksi roskapostiksi. Voit estää sähköpostiosoitteen tai verkkotunnuksen, jotta sen viestejä pidetään aina roskapostina. Jos et halua siirtää viestejä roskapostikansioon, määritä sähköpostiosoite tai verkkotunnus turvalliseksi lähettäjäksi.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail > Roskaposti .
    Vasen paneeli, jossa näkyvät Sähköposti, kirjoitus ja vastaus
  4. Jos haluat estää lähettäjän, valitse Lisää Estetyt lähettäjät ja verkkotunnukset -osiossa . Jos haluat tunnistaa lähettäjän turvalliseksi, valitse Lisää turvalliset lähettäjät ja verkkotunnukset -osiossa .
  5. Anna sähköpostiosoite tai verkkotunnus ja valitse sitten Enter -painike ( Return -näppäin Mac -tietokoneessa).
  6. Valitse oikeasta alakulmasta Tallenna.

Tule tänne milloin vainlyijykynän painiketta muokkaa taiRoskakori -painike poistaa estetyt tai turvalliset lähettäjät.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Voit myös merkitä yksittäisen viestin roskapostiksi tai ei -roskapostiksi. Avaa viesti ja valitse ylätyökaluriviltä Junk > Junk (Roskaposti), jos haluat siirtää sen Saapuneet -kansiosta Roskaposti -kansioon, tai valitse Ei Roskaposti > Ei roskapostia sen siirtämiseksi roskapostikansiosta Saapuneet -kansioon.
  • Estetyt tai turvalliset lähettäjät koskevat myös Outlookia Windowsille tai Macille. Jos et näe muutoksiasi, varmista, että Outlook on määritetty Exchange -palvelimelle .

Lisätietoja

• Sinulla voi olla enintään 1 024 sähköpostiosoitetta tai verkkotunnusta estettyinä tai turvallisina lähettäjinä. Jos valitset suodattimen Luota vain sähköposteihin kassan lähettäjät ja verkkotunnukset -luettelossa ja Safe mailing -luettelossa olevista osoitteista , yhteystietosi lisätään Safe -luetteloon, mikä saattaa johtaa raja -arvon saavuttamiseen. Verkkotunnusten käyttö sähköpostiosoitteiden sijasta voi auttaa vähentämään luetteloa.
  • Viestit poistetaan Roskapostikansiosta pysyvästi 30 päivää niiden saapumisesta.