Estä PHP -tiedostot Sucuri Security -laajennuksella

Haitalliset vierailijat voivat vaarantaa WordPress -verkkosivustosi, jos he onnistuvat lisäämään ja suorittamaan haitallisia PHP -tiedostoja. Seuraavat vaiheet auttavat suojaamaan sivustoasi estämällä PHP -suorituksen tietyissä hakemistoissa.

Vaaditaan: Sinun on asennettava Sucuri Security -laajennus ennen näiden ohjeiden noudattamista.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sucuri Security > Asetukset .
  3. Valitse Kovettuminen -välilehti.
  4. Etsi Block PHP Files -osiota -osio latauskansiosta.
  5. Jos osa on punainen, valitse Käytä kovettumista . Jos se on vihreä, karkaisu on jo levitetty.
  6. Toista edelliset kaksi vaihetta Estä PHP-tiedostot WP-CONTENT-hakemistossa ja Estä PHP-tiedostot WP-INCLUDES-hakemistossa -osiossa.

Testaa sivustosi varmistaaksesi, että nämä asetukset eivät häiritse teemaa ja laajennuksia. Jos joidenkin tiedostojen estäminen aiheuttaa ongelmia, salli ne Sucuri Security -laajennuksella .

Huomautus: Jos et voi käyttää tätä ominaisuutta tai kumota sitä uudelleen, isännöintialusta saattaa jo käsitellä sitä.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Suojaa verkkosivustoasi edelleen aktivoimalla muut Sucuri -suojausasetukset: