Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etänä kirjautuminen ulos GoDaddy -tililtäni

Kirjaudu ulos etänä GoDaddy -tililtäsi, jos epäilet tilisi vaarantuneen tai jos et muista, kirjauduitko ulos jaetulta laitteelta.

1. Avaa GoDaddy-tilisi Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivu.
  2. Valitse Aktiivisten kirjautumisten kohdalla Hallitse kaikkia istuntoja nähdäksesi kaikki laitteesi ja selaimet, jotka on kirjautunut tilillesi.
    Napsauta Hallitse kaikkia istuntoja
  3. Valitse Kirjaudu ulos, jos haluat kirjautua ulos tietyltä laitteelta tai selaimelta. Vahvista sitten valitsemalla Kirjaudu ulos uudessa ikkunassa. Sinut kirjataan ulos kyseiseltä laitteelta tai selaimelta 5 minuutin kuluessa.