Etäyhteyden muodostaminen jaettuihin webhotellitietokantoihin

Jos haluat muodostaa etäyhteyden jaetun webhotellisi tietokantaan (lisätietoja), määritystapa riippuu webhotellipalvelun tyypistä (lisätietoja).

Tyyppi Etätietokantayhteyksien käyttöönotto
Classic ja Web Sinun on asetettava suora tietokantakäyttö käyttöön — et voi asettaa sitä käyttöön myöhemmin. Katso lisätietoja kohdasta MySQL- tai SQL Server -tietokantojen luominen webhotellitiliäsi varten.1.
cPanel Etäyhteyksiä tuetaan, mutta ne on otettava käyttöön (lisätietoja).
Plesk Sekä MySQL- että MS SQL -etäyhteys on oletusarvoisesti käytössä.

1 Maksuttomat webhotellitilit eivät voi ottaa käyttöön suoraa tietokantayhteyttä. Voit päivittää webhotellitilin katsomalla Webhotellitilin päivittäminen.

HUOMAUTUS: Suorat tietokantayhteydet eivät tue suojattuja (SSL) -yhteyksiä.

Etäyhteyden muodostaminen

Jotta voit muodostaa etäyhteyden tietokantaan, sinun on käytettävä tietokannan hallintaohjelmistoa, kuten MySQL Query Browser, MySQL Workbench tai Microsoft SQL Server Management Studio Express.

Sovellusasetukset

Etäyhteyden tietokantoihin muodostavat sovellukset käyttävät samanlaisia asetuksia. Löydät tietokantakohtaiset tiedot kohdasta Tietokantasi tietojen tarkastelu jaettujen webhotellitilien kanssa.

Kenttä Tietojen antaminen...
Isäntäpalvelimen nimi tai palvelin Tietokannan isäntä
Portti MySQL: 3306
MS SQL: 1433
Käyttäjänimi Tietokannan käyttäjän käyttäjänimi
Salasana Tietokannan käyttäjän salasana
Tietokanta Tietokannan nimi (Web ja Classic -webhotellien kohdalla tämä nimi on sama kuin käyttäjänimi)