GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etsi API -avain

API -avaimesi löytäminen GoDaddyn Email Marketing kautta on helppoa.

1. Napsauta GoDaddy Email Marketing -tilisi sivun yläosassa Asetukset.
  2. Valitse oikealla olevasta Asetukset ja laskutus -osiosta API -välilehti.
  3. Kopioi ja liitä numero- ja kirjainmerkkijono salaisen API -avaimen alle. Voit integroida sen laajennusten avulla.

Jos olet jakanut API -avaimesi vahingossa tai haluat luoda jostain syystä uuden, napsauta Regeneroi API -avain . Sinun täytyy sitten synkronoida uudelleen aikaisempien asentamiesi integrointien kanssa.

Seuraava vaihe

• Omassa GoDaddy Email Marketing tilin, klikkaa lisäosat ja valitse Lisää enemmän, tutkia käytettävissä integraatiot.