Etsi fontteja

Sinun ei tarvitse selata kirjastossamme olevia satoja fontteja löytääksesi oikean fontin. Pienennä sitä etsimällä sen sijaan fontti.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta näytön alaosassa Projektit ja valitse sitten projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Valitse teksti, jota haluat muuttaa.
  4. Napauta esiin tulevassa bannerissa Muokkaa .
  5. Napauta fonttivyön vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Fonttikirjasto avautuu.

Selaa fontteja

6. Syötä näytön yläreunan hakupalkkiin teema tai fontin tyyppi, tyyli tai nimi. Esimerkiksi kirjoittamalla ”luonne” näet valinnan fontteista, joissa on luontoteema.
  7. Napauta matkapuhelimesi näppäimistössä Etsi .
  8. Napauta fonttia. Se ladataan laitteeseesi ja on saatavana fonttihihnassasi.

Etsi fontteja