Etsi ja korjaa palvelimesi roskapostin väärinkäyttö

Jos epäilet, että hakkerit ovat käyttäneet palvelintasi väärin lähettääkseen sähköpostia ilman sinun tietosi, meillä on työkaluja, jotka auttavat sinua puhdistamaan palvelimen ja estämään saman ongelman toistumisen.

Työkalut, joita voit käyttää, riippuvat käyttöjärjestelmästä, ohjauspaneelista ja MTA: sta (Mail Transfer Agent). Jos meillä ei ole työkaluja palvelimesi määrityksiin, suosittelemme, että etsit muita resursseja.

Huomautus: Kaikille palvelimille suosittelemme, että välitykset ovat kiinni.

Linux ja cPanel

cPanel tarjoaa seuraavat tiedot auttamaan ongelmien löytämisessä palvelimestasi:

• Lähetetyn postin tilastot -raportit tarjoavat yleiskatsauksen käyttäjistä ja verkkotunnuksista, jotka ovat lähettäneet viestejä tiettynä ajanjaksona, ja ne ovat hyödyllisiä mahdollisten vaarantuneiden sivustojen eristämiseksi.
  • Välittäjäraportit näyttävät, mitkä tilit ovat lähettäneet eniten viestejä. Ne voivat näyttää, mikä sähköpostitili on vastuussa roskapostista.
  • Sähköpostitilastojen yhteenveto näyttää yhteenvedon kaikista sähköpostitilastoista, mikä antaa sinulle käsityksen siitä, mistä palvelimesi roskapostit ovat peräisin.

Jos haluat tietoja Eximista, katsoEtsi SPAM -lähettäjiä Exim with SSH: n avulla .

Linux ja Plesk (Qmail ja Postfix)

Riippuen siitä, mitä MTA: ta käytät, tutustu näihin Plesk -ohjeisiin verkkotunnusten löytämiseksi palvelimestasi:

Windows ja Plesk (MailEnable)

MailEnable -ohjelmassa on seuraavat ohjeet: Jonojen tyhjentäminen, jos roskapostittaja käyttää palvelinta väärin .