Etsi ja korvaa WordPress -laajennus

Helpoin tapa korvata WordPress -tietokannan tiedot on käyttää laajennusta. Ne ovat hyödyllisiä verkkotunnuksen tai muiden WordPress -sivustosi tietojen muuttamiseen. Yleinen tähän käytetty laajennus on Search & Replace by Inpsyde.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Etsi ja asenna Etsi ja korvaa -laajennus.
  3. Aktivoi laajennus .
  4. Valitse Työkalut > Etsi ja korvaa .
  5. Napsauta Varmuuskopiotietokanta -välilehdestä Luo SQL -tiedosto .

Huomautus: Tämä luo varmuuskopion tietokannastasi ennen mitään muutoksia.

6. Valitse joukko vaiheita sen mukaan, mitä sinun on vaihdettava:

Vaihda WordPress -verkkotunnuksen URL -osoite

1. Napsauta Korvaa verkkotunnuksen URL -osoite -välilehteä.
    2. Syötä uusi verkkotunnuksesi Korvaa -kenttään.
    3. Napsauta Korvaa verkkotunnus/URL -osoite.

Korvaa muut tiedot

1. Napsauta Etsi ja korvaa -välilehteä.
    2. Täytä Haku -kenttä tiedoilla, jotka haluat korvata.
    3. Täytä Korvaa -kenttä uusilla tiedoilla.
    4. Napsauta Älä etsi ja korvaa .