Etsi ja korvaa WordPress SSH: llä

Kokeneille käyttäjille voi olla tehokkaampaa käyttää SSH: ta WordPressin hallintaan ja tietokannan etsintään ja korvaamiseen liittyvien tehtävien suorittamiseen.

Varoitus: Sinun pitäisi tehdä varmuuskopio tietokannastasi ennen kuin teet mitään muutoksia. ( Linux -verkkohotelli cPanelin kanssa / Windows -verkkohotelli ja Plesk / VPS tai omat palvelimet )
  1. Muodosta yhteys webhotellitiliisi SSH: lla.
  2. Vie WordPress -tietokantasi.
  3. Avaa dump -tiedosto vim -tekstieditorilla ja anna seuraava komento:

vim -tiedostonimi.sql

Päivitä komento seuraavilla tiedoilla:

• tiedostonimi .sql on dump -tiedoston nimi, jonka loit juuri WordPress -tietokannan viennin yhteydessä

Huomautus: Jos nykyinen työkansiosi on eri kuin työhakemisto, kun dump -tiedosto luotiin, sinun on sisällytettävä tiedoston polku komentoon. Esimerkki:

vim/home/user/public_html/ tiedostonimi .sql

4. Anna komentotila kirjoittamalla kaksoispiste (:) luonnetta.
  5. Kun olet komentotilassa, suorita haku ja korvaa se seuraavalla komennolla:
    %s/ OldDomain / NewDomain / g

Päivitä komento seuraavilla tiedoilla:

• OldDomain on vanha verkkotunnuksesi tai tietosi
    • NewDomain , jos uusi verkkotunnuksesi tai tietosi
  6. Paina Enter -näppäintä, kun komento suoritetaan. Vanha verkkotunnus/tiedot korvataan uusilla.
  7. Paina Esc poistuaksesi lisää/lisää -tilasta.
  8. Kirjoita seuraava komento siirtyäksesi komentotilaan, tallenna tiedosto ja poistu
    : wq
  9. Tuo päivitetty tietokantasi käyttämällä SSH: ta .