No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etsi ja korvaa WordPress SSH: llä

Kokeneille käyttäjille voi olla tehokkaampaa käyttää SSH: ta WordPressin hallinnassa ja tietokannassa tehtävien hakujen ja korvausten kaltaisissa tehtävissä.

Varoitus: Tee varmuuskopio tietokannastasi ennen kuin teet mitään muutoksia. ( cPanel / verkkohotelli / VPS )
  1. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH: n kautta.
  2. Vie WordPress -tietokantasi.
  3. Avaa dump -tiedosto vim -tekstieditorilla ja anna seuraava komento:

vim -tiedostonimi.sql

Päivitä komento seuraavilla tiedoilla:

• tiedostonimi .sql on juuri luomasi kaatopaikkatiedoston nimi

Huomautus: Jos nykyinen työkansiosi ei ole sama kuin työkansio, kun dump -tiedosto luotiin, sinun on sisällytettävä tiedoston polku komentoon. Esimerkki:

vim/home/user/public_html/ tiedostonimi .sql

4. Anna komentotila kirjoittamalla kaksoispiste (:) luonnetta.

5. Kun olet komentotilassa, suorita haku ja korvaa se seuraavalla komennolla:

%s / OldDomain / NewDomain / g

Päivitä komento seuraavilla tiedoilla:

• OldDomain on vanha verkkotunnuksesi tai tietosi
    • NewDomain, jos uusi verkkotunnuksesi tai tietosi
  6. Paina Enter -näppäintä, kun komento suoritetaan. Vanha verkkotunnus/tiedot korvataan uudella verkkotunnuksella.

7. Paina Esc poistuaksesi lisää/lisää -tilasta.
  8. Kirjoita seuraava komento siirtyäksesi komentotilaan, tallenna tiedosto ja poistu

: wq
  9. Tuo päivitetty tietokantasi käyttämällä SSH: ta .