Etsi ja korvaa WordPress SSH: llä

Kokeneille käyttäjille voi olla tehokkaampaa käyttää SSH: ta WordPressin hallinnassa ja tietokannassa tehtävien hakujen ja korvausten kaltaisissa tehtävissä.

Varoitus: Tee varmuuskopio tietokannastasi ennen kuin teet mitään muutoksia. ( cPanel / verkkohotelli / VPS )
  1. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH: n kautta.
  2. Vie WordPress -tietokantasi.
  3. Avaa dump -tiedosto vim -tekstieditorilla ja anna seuraava komento:

vim -tiedostonimi.sql

Päivitä komento seuraavilla tiedoilla:

• tiedostonimi .sql on juuri luomasi kaatopaikkatiedoston nimi

Huomautus: Jos nykyinen työkansiosi ei ole sama kuin työkansio, kun dump -tiedosto luotiin, sinun on sisällytettävä tiedoston polku komentoon. Esimerkki:

vim/home/user/public_html/ tiedostonimi .sql

4. Anna komentotila kirjoittamalla kaksoispiste (:) luonnetta.

5. Kun olet komentotilassa, suorita haku ja korvaa se seuraavalla komennolla:

%s / OldDomain / NewDomain / g

Päivitä komento seuraavilla tiedoilla:

• OldDomain on vanha verkkotunnuksesi tai tietosi
    • NewDomain, jos uusi verkkotunnuksesi tai tietosi
  6. Paina Enter -näppäintä, kun komento suoritetaan. Vanha verkkotunnus/tiedot korvataan uudella verkkotunnuksella.

7. Paina Esc poistuaksesi lisää/lisää -tilasta.
  8. Kirjoita seuraava komento siirtyäksesi komentotilaan, tallenna tiedosto ja poistu

: wq
  9. Tuo päivitetty tietokantasi käyttämällä SSH: ta .