Etsi ja korvaa WordPress tekstieditorilla

Voit korvata tietokannan tiedot, kuten verkkotunnuksen nimen, viemällä ne ja tekemällä "Etsi ja korvaa" -toiminnon tekstieditorilla.

1. Vie WordPress -tietokantasi .
    Varoitus: Tee kaksi vientiä ja säilytä yksi varmuuskopiona siltä varalta, että sinun on palautettava alkuperäiseen tilaan.
  2. Avaa .sql -tiedosto tekstieditorissa, kuten NotePad ++ tai Sublime Text.
  3. Käytä tekstieditorin Etsi ja korvaa -toimintoa (yleensä Ctrl + F).
  4. Syötä verkkotunnus tai tiedot, jotka haluat korvata, Etsi -kenttään (tai vastaavaan kenttään).
  5. Anna uusi verkkotunnuksesi/tietosi Korvaa -kentässä (tai vastaavassa kentässä).
  6. Suorita 'Etsi ja korvaa'.
  7. Tallenna päivitetty .sql -tiedosto.
  8. Ennen .sql -tiedoston tuomista sinun on Tuo tietokantasi
  9. päivitettävä verkkohotellitilisi verkkotunnus .

WordPress -sivustosi päivitetään nyt käyttämään uutta verkkotunnusta tai tietoja.