No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etsi ja korvaa WordPress tekstieditorilla

Voit korvata tietokannan tiedot, kuten verkkotunnuksen nimen, viemällä ne ja tekemällä "Etsi ja korvaa" -toiminnon tekstieditorilla.

1. Vie WordPress -tietokantasi .
    Varoitus: Tee kaksi vientiä ja säilytä yksi varmuuskopiona siltä varalta, että sinun on palautettava alkuperäiseen tilaan.
  2. Avaa .sql -tiedosto tekstieditorissa, kuten NotePad ++ tai Sublime Text.
  3. Käytä tekstieditorin Etsi ja korvaa -toimintoa (yleensä Ctrl + F).
  4. Syötä verkkotunnus tai tiedot, jotka haluat korvata, Etsi -kenttään (tai vastaavaan kenttään).
  5. Anna uusi verkkotunnuksesi/tietosi Korvaa -kentässä (tai vastaavassa kentässä).
  6. Suorita 'Etsi ja korvaa'.
  7. Tallenna päivitetty .sql -tiedosto.
  8. Ennen .sql -tiedoston tuomista sinun on pudotettava taulukot tietokantaan.
  9. Tuo tietokantasi .

WordPress -sivustosi päivitetään nyt käyttämään uutta verkkotunnusta tai tietoja.