4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Etsi levyn käyttöalueita Plesk Linuxista

Ensimmäinen vaihe levyn käyttöön liittyvän ongelman selvittämisessä on selvittää, missä sisältöä kulutetaan. Tämän avulla voit poistaa tarpeetonta sisältöä (kuten vanhoja varmuuskopioita) ja tehdä muutoksia ongelman toistumisen estämiseksi. Täydelliset Plesk -asiakirjat:https://docs.plesk.com

Varoitus: Jos et tiedä tiedoston tai kansion tarkoitusta, älä poista sitä. Järjestelmätiedostojen tai hakemistojen poistaminen on peruuttamatonta ja saattaa rikkoa palvelimen (viedä kaikki sivustot toimintaan).
  1. Yleiskatsaus palvelimesi levynkäyttöön:
    • Valitse vasemmalta Työkalut ja asetukset
    • Valitse Palvelimen hallinta -osiossa Palvelintiedot
  2. Etsi Kiintolevyn käyttö -osiosta, kuinka paljon palvelimessa käytetään levytilaa.
  3. Voit etsiä tiettyjä levyn käyttöalueita valitsemalla vasemmanpuoleisesta valikosta Laajennukset.
    • Valitse Omat laajennukset -välilehti
    • Huomautus: Sinun on löydettävä Diskspace Usage Viewer sen asentamiseksi, jos sitä ei ole lueteltu kohdassa Omat laajennukset .

4. Kun se on asennettu, napsauta My Extensions (Omat laajennukset) -välilehteä ja valitse Diskspace Usage Viewer ( Avaa ).
  5. Huomautus: Katseluohjelma sisältää kaksi välilehteä, Diskspace Usage and Largest Files . Suurimmat hakemistot näkyvät yläosassa, ja voit napsauttaa hakemiston nimeä nähdäksesi mahdolliset alihakemistot. Kullakin sivulla näytetään suuret tiedostot/hakemistot sekä ympyräkaavio, joka osoittaa, mitkä tiedostot ja hakemistot käyttävät eniten tilaa.
  6. Kun olet löytänyt suuria poistettavia tiedostoja tai hakemistoja, valitse tiedoston/hakemiston vasemmalla puolella oleva valintaruutu ja valitse Poista valitut .
  7. Voit myös valita Puhdistus- painikkeen, jos haluat poistaa turvallisesti määritettyä päivämäärää vanhemmat väliaikaiset tiedostot ja välimuistitiedostot.
  8. Seuraavat vaiheet