Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Etsi oman sivustosi nimipalvelimet

Jos haluat saada verkkosivustosi näkyville Internetiin, sinun täytyy osoittaa verkkotunnuksesi nimi verkkohotelliisi, joka käyttää nimipalvelimia. Katso lisätietoja kohdasta Mikä DNS on?

HUOMAUTUS: Nämä tiedot koskevat vain meidän isännöimiämme tilejä. Jos emme isännöi tiliäsi, voit käyttää tietoja kohdassa Vaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia.

Nimipalvelimet kohdistetaan verkkotunnuksen nimeä kohti. Samalla verkkohotellilla voi olla verkkotunnusten nimiä, joita täytyy käyttää erilaisille nimipalvelinjoukoille.

Etsi ensisijaisen verkkotunnuksen nimipalvelimet

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.
  3. Napsauta haluamaasi verkkotunnusta ja valitse sitten DNS-vyöhyketiedosto-välilehti.

Verkkotunnuksen nimipalvelimet näkyvät NS (nimipalvelin)-osassa.

HUOMAUTUS: Verkkotunnuksen nimipalvelimiin tehtyjen muutoksen voimaan tuleminen saattaa kestää 48 tuntia.

Etsi toissijaisen verkkotunnuksen nimipalvelimet

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Valitse nimesi alla olevasta Tuotteet-välilehdestä Webhotelli-palkki.
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse avattavasta Lisää-valikosta DNS-hallinta. Oletusasetuksena pitäisi olla webhotellisopimuksesi ensisijainen verkkotunnus.
  5. Voit tarkastella aliasoidun verkkotunnuksen vyöhyketiedostoa napsauttamalla ”Muuta vyöhykettä” -kohtaa ”Vyöhyketiedoston editori” -kohdan jälkeen. Sinun pitäisi nähdä luettelo aliasoiduista verkkotunnuksistasi.
  6. Etsi verkkotunnus, jonka vyöhyketiedostoa haluat tarkastella, ja napsauta OK.
  7. Jos yrität vahvistaa äskettäin rekisteröimäsi aliasoidun verkkotunnuksen nimipalvelimet, vieritä luetteloa sen loppuun, kunnes näet osion NS (nimipalvelin). Nimipalvelimet, jotka on listattu käyttäen merkintää ”Informational” (tiedoksi), ovat ne nimipalvelimet, joita verkkotunnuksen tulee käyttää.