No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etsi PHP -versioni käyttämällä phpinfoa

Yksi tapa löytää tilisi PHP -asetukset on ladata PHP -tietosarja. Tämä toimii kaikilla tileillä, jotka tukevat PHP: tä.

1. Luo uusi tekstitiedosto, joka sisältää seuraavan rivin:
    ph php phpinfo (); ? >
  2. Tallenna tämä tiedosto nimellä info.php .
  3. Lataa se minkä tahansa verkkosivuston päähakemistoon .
  4. Kun olet ladannut sen, siirry osoitteeseen http: // verkkotunnuksesi /info.php

Tämän sivun tarkasteleminen näyttää käyttämäsi PHP -version sekä kaikki asennetut PHP -moduulit ja niiden asetukset.