Etsi SPAM -lähettäjiä WHM: stä

WHM/cPanelissa on hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit tarkastella palvelimelta lähetettyjä viimeaikaisia sähköpostiviestejä ja myös viestejä, jotka odottavat lähetystä lähtevän sähköpostin jonossa. Jos haluat käyttää näitä työkaluja, etsi Sähköpostiraportit ja Mail Queue Manager WHM: n Sähköposti -osiosta.

1. Kirjaudu sisään WHM: ään .
  2. Etsi Sähköposti -osiota käyttämällä WHM: n vasemmassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia. Valitse Postitusraportit , valitse päivämääräalue ja valitse Suorita raportti .

3. Kun raportti on käsitelty, voit nähdä pyydetyn ajanjakson aikana toimitetun sähköpostin. Valitse Lähettäjäosoite -otsikko lajittele raportti ja etsi lähettäjä, joka saattaa lähettää epätavallisen paljon sähköpostia.
  4. Jos postia ei lähetetä ja se on muodostumassa sähköpostijonoon, valitse Mail Queue Manager WHM: n Sähköposti -osiosta. Valitse päivämääräalue ja napsauta Suorita raportti .
  5. Kun raportti on käsitelty, näet postijonon pyydetyllä ajanjaksolla. Valitse Lähettäjäosoite -otsikko lajittele raportti ja etsi lähettäjä, joka saattaa lähettää epätavallisen paljon sähköpostia.

Tarkista raporttisi

Kun tarkastelet näitä raportteja, etsi suuri määrä yksittäiseltä lähettäjältä tulevia viestejä ja estä viestien lähettäminen toimenpiteillä.

• Palvelimen tunnistetusta sähköpostitilistä saatujen liikaa lähetettyjen sähköpostiviestien kohdalla salasana saattaa olla vaarantunut. Tämän torjumiseksi päivitä kyseisen tilin salasana vahvaksi, satunnaiseksi salasanaksi .
  • Liikaa sähköpostiviestejä palvelimen tunnistetulle välitystilille voi osoittaa, että tämä edelleenlähetystili on täynnä postia. Tämä voi estää palvelinta lähettämästä mitään viestejä kohteeseen (kuten Gmail). Suosittelemme poistamaan kaikki sähköpostin edelleenlähetystilit palvelimelta, koska niitä voidaan helposti käyttää väärin.
    Liialliset sähköpostiviestit lähettäjältä [cpanelusername]@[server.host.name] lähetetään tietyn cPanel -tilin komentosarjasta. Tämä voi olla väärin määritetty CMS tai haitallinen tiedosto.
    Liikaa sähköpostiviestejä osoitteesta root@[server.host.name] lähetetään palvelimen juuriprosessista, kuten WHM: n tai CSF: n hälytyksistä. Tarkista asentamiesi sovellusten sähköposti -asetukset ja nämä WHM: n alueet varmistaaksesi, että palvelin lähettää kaikki ilmoitukset kelvollisiin sähköpostiosoitteisiin:

Perus WebHost Manager® -asennus Muokkaa järjestelmää Sähköpostiasetukset Yhteystietojen hallinta Sähköposti Kaikki jälleenmyyjät Lähetä kaikille käyttäjille sähköpostia