4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etsi sukupolven 4 palvelimen IP -osoite

Neljännen sukupolven VPS: llä tai omalla palvelimella on yksilöllinen IP -osoite, jota voit käyttää pääsyyn. Näin löydät osoitteen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen sukupolven 4 palvelimen vierestä, jota haluat tarkastella.
  3. IP-osoite näkyy palvelimen nimen alapuolella sivun vasemmassa yläkulmassa.
    etsi palvelimeni IP -osoite