4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etsi sukupolven 4 palvelimeni käyttäjänimi

Näin löydät käyttäjänimen 4. sukupolven VPS: lle tai omalle palvelimellesi. Tarvitset käyttäjänimesi, jotta voit muodostaa yhteyden SSH: n kautta tai palvelimeen etätyöpöydän (RDC) kautta .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä sivun yläosassa Asetukset .
    valitse asetukset
  4. Käyttäjätunnuksesi on Käyttö -osiossa Sisäänkirjautumistiedot -kohdan alapuolella.