No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Etsi tuotteita

Kun verkkokaupan tuotteiden määrä kasvaa, voit löytää ne helpommin tuoteluokan, nimen tai tuotteen SKU -koodin mukaan.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse Tuotteet -luettelosta Verkkomyymälä ja sitten Hallitse sen tilin vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Tuotteet -välilehteä ja valitse sitten Tuotteet .
    Napsauta Tuotteet -välilehteä.
  4. Valitse Suodatusperuste -valikosta Kaikki tuotteet tai tietty tuoteryhmä, kuten Miesten .
    Suodata tuotteesi luokkien mukaan.
  5. Käytä hakukentän kirjoita tähän SKU jonka haluat löytää.
    Kirjoita hakukenttään nimi tai tuotenumero.
  6. Lajittele nimen , hinnan , myyntihinnan tai SKUn mukaan .
    Lajittele nimen, hinnan, myyntihinnan tai SKU: n mukaan.
  7. Aloita haku painamalla Enter -näppäintä.
  8. Aiheeseen liittyvät vaiheet