Etsi vanhentuneita verkkotunnuksia

Voit tarkastella vanhentuneita verkkotunnuksia tililläsi vanhentumissuodattimen avulla . Voit tarkastella kaikkia vanhentuneita verkkotunnuksia tai suodattaa edelleen tarkastellaksesi tiettyä vanhentumispäivämäärää.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Tarkastele vanhentuneita verkkotunnuksiasi valitsemalla verkkotunnusluettelosi yläpuolelta Vanhentuminen.
  3. Näytä kaikki vanhentuneet verkkotunnukset valitsemalla Vanhentuneet. Voit myös tarkentaa valintasi katsomalla jonkin käytettävissä olevista ajanjaksoista.

Poista suodatin valitsemalla Kaikki verkkotunnukset -vaihtoehto.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Joillakin verkkotunnuksilla, kuten ccTLD -tunnuksilla , voi olla erityisvaatimuksia uusimiselle vanhentumisen jälkeen.