MySQL-tietokantojen vieminen

Voit viedä MySQL -tietokantasi tuontia varten toiseen tietokantapalvelimeen tai tallentaa paikallisesti varmuuskopiona. Vie MySQL -tietokanta tiedostoon ja lataa se tietokoneeseesi näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Käytä phpMyAdmin: Ylläpito WordPress | cPanel | Plesk.
  2. Valitse phpMyAdmin -aloitussivulla vasemmalta olevasta valikosta tietokanta, jonka haluat viedä.
    valitse vietävä tietokanta
  3. Vuodesta välilehtiä sivun yläosassa valitse Vie.
    valitse vienti -välilehti
  4. Valitse Tallenna tiedostona -osiossa oleva valintaruutu.
  5. Valitse Siirry .

Huomautus: Jos työskentelet suuren tietokannan tai tietokannan kanssa, jossa on paljon tietueita taulukossa, sinun on käytettävä SSH (Secure Socket Shell) -toimintoa tietokannan vientiin.