MySQL -tietokannan vieminen SSH: ssa

Palvelimilla, joilla ei ole ohjauspaneelia (kuten cPanel, Plesk tai Simple Control Panel), ei ole phpMyAdminia asennettuna. Jos haluat hallita tietokantoja ilman ohjauspaneelia, sinun on käytettävä SSH -komentoriviä .SQL -varmuuskopiotiedostojen tuomiseen.

1. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH: n kautta
  2. Paikanna tietokantasi tiedot:
  3. Muodosta yhteys MySQL: ään käyttämällä seuraavaa komentoa:
    $ mysqldump -p -h isäntänimi -u käyttäjänimen tietokanta > dbname.sql
    • Anna tietokantasi tiedot:
      • -p : Salasana
      • -h : Isäntänimi
      • -u : Käyttäjätunnus
      • tietokanta : Tietokannan nimi
      • dbname.sql : Varmuuskopiotiedostolle haluamasi nimi
  4. Kun näet kohdan Anna salasana :, anna salasana tälle MySQL -käyttäjälle
  5. Tietokantasi on nyt viety tiedostoon dbname.sql, ja se on valmis ladattavaksi paikalliseen tietokoneeseesi