Kotisivukone Ohje

Facebook Pixelin lisääminen omalle verkkosivustolleni

Kun lisäät verkkosivustolle Facebookin Pixel-seurantapalvelun, voit seurata Facebook-kampanjoitasi ja katsoa, miten ne menestyvät ja mikä toimii parhaiten.

Huomautus: Sinun täytyy luoda Facebook Pixel ennen seuraavien vaiheiden aloittamista. Jos olet jo luonut Pixelin, siirry Facebookin tapahtumien hallintaan ja ota sieltä Pixel-tunnuksesi.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Verkkosivusto.
  4. Valitse Muokkaa sivustoa.
  5. Napsauta sivustoeditorin oikeanpuoleisessa navigointipaneelissa sijaitsevaa kohtaa Asetukset.
    napsauta Sivuston asetukset -paneelia
  6. Valitse Facebook Pixel -paneeli ja syötä Facebookin antama Pixel-tunnus.
  7. Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan.