FileZilla-virheet: "The server's certificate is unknown" (palvelimen varmenne on tuntematon) & ECONNREFUSED

Saatat saada seuraavan virheen, kun yrität muodostaa yhteyden jaettuun cPanel-verkkohotellitiliisi FileZilla-sovelluksella (image):

The server's certificate is unknown. Please carefully examine the certificate to make sure the server can be trusted. (Palvelimen varmenne on tuntematon. Varmista, että palvelimeen voidaan luottaa, tarkastamalla varmenne huolellisesti.)

Jatkaminen tämän virheen ohitse synnyttää sitten tämän virheen (image):

Error: The data connection could not be established: ECONNREFUSED - Connection refused by server (Virhe: Datayhteyttä ei voitu muodostaa: ECONNREFUSED – palvelin hylkäsi yhteyden.)

Ratkaisut

Jotta voit ratkaista tämän virheen, sinun pitää joko muodostaa yhteys sFTP:n kautta tai poistaa TLS käytöstä FileZillan Site Managerissa.

Yhteyden muodostaminen sFTP:n kautta

Tämä ratkaisu soveltuu vain Linux-pohjaisiin verkkohotellitileihin (lisätietoja).

Tämä ratkaisu toimii vain, jos muodostat yhteyden ensisijaisena FTP-käyttäjänä.

1. Ota SSH käyttöön tililläsi (Web ja Classic / cPanel).
  2. Käytä FileZilla-sovelluksessa seuraavia tietoja yhteyden muodostamiseen:
    Kenttä Tietojen antaminen...
    Isäntä sftp://verkkohotellitilisi IP-osoite (Web ja Classic / cPanel)
    Käyttäjänimi ja salasana Verkkohotellitilisi käyttäjänimi ja salasana
    Portti 22
FileZilla-sovelluksen TLS-asetukset

TLS:n poistaminen käytöstä Site Managerissa

Tämä ratkaisu toimii kaikille FTP-käyttäjille.

1. Valitse FileZilla-sovelluksessa File (tiedosto) -valikosta Site Manager.
  2. Napsauta New Site (uusi sivusto).
  3. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Connect (yhdistä):
    Kenttä Mitä tehdä...
    Isäntä Anna verkkohotellitilisi IP-osoite (Web ja Classic / cPanel).
    Protokolla Valitse FTP - File Transfer Protocol.
    Salaus Valitse Use plain FTP (käytä normaalia FTP:tä).
    Kirjautumistyyppi Valitse Normal (normaali).
    Käyttäjä ja salasana Anna verkkohotellitilisi käyttäjänimi ja salasana.
FileZilla-sovelluksen TLS-asetukset