Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

FileZillan FTP-yhteyksien vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia FTP-yhteyden muodostamisessa webhotellitiliisi FileZillan avulla, yritä ratkaista ongelmasi alla olevien tietojen avulla.

Virheellinen salasana

Jos et antanut oikeaa salasanaa webhotellitiliäsi varten, FileZilla näyttää seuraavan virheen:

Komento: PASS **********
Vastaus: ”530 Login authentication failed” (todennus epäonnistui)
Virhe: Vakava virhe
Virhe: Palvelimeen ei saatu yhteyttä

Korjaa tämä ongelma tutustumalla seuraavaan: FTP-käyttäjänimen ja salasanan vaihtaminen.

Virheellinen käyttäjätunnus

Jos et antanut oikeaa käyttäjätunnusta, FileZilla ei näytä yksilöllistä virheilmoitusta.

Jos et kuitenkaan ole varma webhotellitilisi käyttäjätunnuksesta, löydät sen näiden tietojen avulla: Löydä oma FTP-käyttäjätunnuksesi.

Virheelliset DNS-tiedot

Verkkotunnuksesi nimen on osoitettava webhotellitiliisi. Tämä tehdään osoittamalla verkkotunnuksesi DNS-järjestelmän A-tietue webhotellitilisi IP-osoitteeseen. Jos et tiedä, mitä tämä tarkoittaa, ei syytä huoleen. Voit tarkistaa ongelman näiden tietojen avulla.

Verkkotunnuksen DNS-tietojen tarkistaminen

1. Etsi webhotellitilisi IP-osoite ja kirjoita se muistiin. Lisätietoja: Mikä sivustoni IP-osoite on?.
  2. Tarkista verkkotunnuksesi A-tietue ja muuta sitä tarvittaessa. Lisätietoja:
    . Etsit A (Host) -tietuetta sekä @-merkkiä Host-sarakkeessa. Sen pitäisi vastata webhotellitilisi IP-osoitetta.

Muut DNS-yhdistettävyyteen liittyvät ongelmat

Saatat kohdata muita myös ongelmia, jotka estävät sinua muodostamasta yhteyttä webhotellitiliisi FileZillan avulla. Voit mahdollisesti ratkaista nämä ongelmat käyttämällä eri arvoa Isäntä-kohdassa FileZillassa.

Yritä käyttää seuraavia tietoja FileZillan Isäntä-kentässä verkkotunnuksesi nimen sijasta (korvaa kussakin esimerkissä kivaesimerkki.com omalla verkkotunnuksellasi):

• Webhotellitilisi IP-osoite. Lisätietoja: Mikä sivustoni IP-osoite on?.
  • ftp.kivaesimerkki.com
  • ftp://kivaesimerkki.com
  • ftp://IP-osoitteesi, esimerkiksi ftp://1.1.1.1