FileZillan FTP-yhteyksien vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia FTP-yhteyden muodostamisessa verkkohotellitiliisi FileZillan kautta, yritä ratkaista FTP-ongelmasi alla olevien tietojen avulla.

Huomautus: Tarvitsetko FTP-apua palvelun GoDaddy oppaalta? Siirry Ota yhteyttä -sivullemme ja valitse Keskustele nyt, niin autamme sinua.

Virheellinen salasana

Jos et antanut oikeaa salasanaa webhotellitiliäsi varten, FileZilla näyttää seuraavan virheen:

Komento:PASS **********
Vastaus:”530 Login authentication failed” (todennus epäonnistui)
Virhe:Vakava virhe
Virhe:Palvelimeen ei saatu yhteyttä

Voit korjata tämän ongelman vaihtamalla cPanel- tai Plesk-tilisi salasanan.

Virheellinen käyttäjätunnus

Jos et antanut oikeaa käyttäjätunnusta, FileZilla ei näytä yksilöllistä virheilmoitusta.

Jos et kuitenkaan ole varma verkkohotellitilisi käyttäjätunnuksesta, löydät sen cPanel- tai Plesk-tilisi hallintapaneelista.

Virheelliset DNS-tiedot

Verkkotunnuksesi nimen on osoitettava webhotellitiliisi. Tämä tehdään osoittamalla verkkotunnuksesi DNS-järjestelmän A-tietue webhotellitilisi IP-osoitteeseen. Jos et tiedä, mitä tämä tarkoittaa, ei syytä huoleen. Voit tarkistaa ongelman näiden tietojen avulla.

Verkkotunnuksen DNS-tietojen tarkistaminen

1. Paikanna cPanel- tai Plesk-verkkohotellitilisi IP-osoite ja laita se muistiin.
  2. Tarkista verkkotunnuksesi A-tietue ja muuta sitä tarvittaessa. Lisätietoja: Hallitse DNS-tietueita. Etsit A (Host) -tietuetta ja @-merkkiä Isäntä-sarakkeessa. Sen pitäisi vastata verkkohotellitilisi IP-osoitetta.

Muut DNS-yhdistettävyyteen liittyvät ongelmat

Saatat kohdata muita myös ongelmia, jotka estävät sinua muodostamasta yhteyttä webhotellitiliisi FileZillan avulla. Voit mahdollisesti ratkaista nämä ongelmat käyttämällä eri arvoa Isäntä-kohdassa FileZillassa.

Yritä käyttää seuraavia tietoja FileZillan Isäntä-kentässä verkkotunnuksesi nimen sijasta (korvaa kussakin esimerkissä kivaesimerkki.com omalla verkkotunnuksellasi):

• cPanel- tai Plesk-verkkohotellitilisi IP-osoite.
  • ftp.kivaesimerkki.com
  • ftp://kivaesimerkki.com
  • ftp://IP-osoitteesi, esimerkiksi ftp://1.1.1.1