Etsi levyn käyttöalueita WHM/cPanelista

Ensimmäinen vaihe levyn käyttöön liittyvän ongelman selvittämisessä on löytää, missä sisältöä käytetään. Näin voit poistaa tarpeetonta sisältöä (kuten vanhoja varmuuskopioita) ja tehdä muutoksia, jotta ongelma ei toistu. Täydelliset WHM/cPanel -asiakirjat ovat kohdassahttps://docs.cpanel.net

Varoitus: Jos et tiedä tiedoston tai kansion tarkoitusta, älä poista sitä. Järjestelmätiedostojen tai hakemistojen poistaminen on peruuttamatonta ja saattaa rikkoa palvelimen (viedä kaikki sivustot toimintaan).
  1. Avaa WebHost Manager (WHM) suoraan
  2. Saat yleiskatsauksen levyn käytöstäsi valitsemalla Palvelimen tiedot vasemmalla olevasta Palvelimen tila -osiosta.
  3. Selaa palvelimen levyn käyttöä vierittämällä näytön alareunaan.

4. Jos haluat selvittää levyn käytön verkkotunnuksen mukaan, siirry Tilitiedot -osioon ja valitse Luettelo tileistä .
  5. Huomautus: Jos kiintiöt on otettu käyttöön palvelimessasi oikein, sinun pitäisi nähdä kunkin cPanel -tilin käyttämä levy Käytetty levy -sarakkeessa. Valitse cP -kuvake käynnistääksesi cPanel -tilin, jolla on paljon levyä. Jos kiintiöitä ei ole otettu käyttöön (esimerkiksi kolmannen sukupolven palvelimissamme), levyn käyttöä ei ilmoiteta oikein tässä näkymässä, ja sinun tulee tarkistaa kukin tili erikseen.

6. Valitse cPanelissa Levyn käyttö -kuvake Tiedostot -alaosassa.

7. Vieritä näytön alareunaan ja valitse valintanappi lajitellaksesi levyn käytön mukaan.

8. Tästä eteenpäin suurimmat hakemistot näkyvät luettelon yläosassa.
    • Valitse minkä tahansa laajennettavan hakemiston vieressä oleva vihko ja näet kaikkien alihakemistojen koot.
    • Voit tarkastella tarkemmin valitsemalla minkä tahansa alihakemiston vieressä olevat caretit.
    • Valitse minkä tahansa hakemiston nimi avataksesi sen tiedostonhallinnassa.
  9. Sivustokohtaista käyttöä varten voit poistaa sen Tiedostonhallinnasta .
    • Palaa verkkotunnuksen cPanel -pääsivulle.
    • Valitse Tiedostonhallinta Tiedostot -osiosta.
    • Varmista, että valitset Näytä roskakori ja Tyhjennä roskakori, jos haluat poistaa tiedostot pysyvästi.