4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Etsi sukupolven 4 palvelimeni käyttäjänimi

Näin löydät käyttäjänimen 4. sukupolven VPS: lle tai omalle palvelimellesi. Tarvitset käyttäjänimesi, jotta voit muodostaa yhteyden SSH: n kautta tai palvelimeen etätyöpöydän (RDC) kautta .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytössä sivun yläosassa Asetukset .
    valitse asetukset
  4. Käyttäjätunnuksesi on Käyttö -osiossa Sisäänkirjautumistiedot -kohdan alapuolella.