Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Firefox: Tyhjennä välimuisti

Jos sinulla on ongelmia verkkosivustosi katselemisessa, voit yrittää tyhjentää välimuistin ja palata sitten sivustoosi.

1. Napsauta Historia ja sitten Tyhjennä viime historia .
  2. Valitse Aika puhdistettavaksi -luettelosta Kaikki .
  3. Valitse Historia -luettelossa vain Välimuisti .
    valitse vain välimuisti
  4. Napsauta Tyhjennä nyt .

Tähän liittyvä vaihe

• Yritä tarkastella verkkosivustoasi uudelleen.