Korjaa DNS -ongelmat uusilla verkkohotellitileillä

Kun määrität verkkohotellitilisi , ilmoitamme sinulle, jos verkkotunnuksesi DNS -asetukset eivät osoita siihen. Tämä tarkoittaa, että lataamasi sisältö ei näy ennen kuin päivität verkkotunnuksesi DNS -asetukset.

Jos et halua uuden sivustosi näyttämistä kaikille, älä muuta DNS -asetuksia. Jos haluat varmistaa, että uusi sivustosi näyttää hyvältä, tutustu tähänPreviewing Your Website .

Kun olet valmis näyttämään uuden sivustosi, voit päivittää DNS -asetukset verkkotunnuksesi rekisterinpitäjällä (eli yrityksessä, johon rekisteröit sivuston) kahdella tavalla:

• A Tietue / IP -osoite - Verkkotunnuksesi ensisijaisen tietueen päivittäminen (yleensä @ -merkki) ei muuta mitään muita DNS -asetuksiasi (esim. Sähköpostipalvelu). Käytä IP -osoitetta, jonka löydätMikä sivustoni IP-osoite on? .
  • Nimipalvelimet - päivittäminen verkkotunnuksen nimipalvelimiin muuttaa myös kaikki verkkotunnus DNS-asetuksia meidän oletusarvot (esim käyttämällä sähköpostipalvelu). Käytä nimipalvelimia, joista löydätHae GoDaddy-nimipalvelimet .

Näiden muutosten alkaminen Internetissä saattaa kestää enimmillään 48 tuntia.

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity tähän, katsoHallitse DNS-tietueita taiVaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia .