Välitä viestit liitteinä

Tallenna sähköposti ja liitä se toiseen Outlook -viestiin. Viestin sisältö, mukaan lukien otsikot ja liitteet, pakataan tiedostoliitteisiin. Sen jälkeen voit lähettää liitteen muille teknistä tukea tai keskustelun välittämistä varten tai teknistä tukea varten.

Nämä vaiheet liittävät viestin toiseen Outlookin Windows-, Mac- tai Outlookin verkkoversiossa -viestiin.

1. Avaa Outlook .
  2. Luo uusi viesti tai vastaa olemassa olevaan viestiin.
  3. Posta viesti toisessa ikkunassa, jos se ei jo ole, ja aseta molemmat Outlook -ikkunat vierekkäin.
  4. Etsi viesti, jonka haluat liittää. Valitse se luettelosta ja vedä se luonnoksen runkoon.
    Liitä sähköposti toiseen sähköpostiin
  5. Viesti Sinulle on nyt liitetty aiherivin alapuolelle. Vahvista, että se on oikea, kaksoisnapsauttamalla liitettä sen esikatselua varten. Kun olet valmis, lähetä viesti.

Jos et voi lähettää tältä sähköpostitililtä (esimerkiksi jos sähköposti on estetty) , lataa ja tallenna se valitsemalla liitteenä olevan viestin nuoli. Tai vedä ja pudota Outlook for Mac -ohjelmassa liitetty viesti työpöydällesi. Liitä tallennettu viesti toista sähköpostitiliä käyttäen tai lataa käyttäjän pyynnöstä GoDaddy -opas .