Siirry Advanced -hallintakeskuksiin

Edistyneet hallintakeskukset ovat toinen tapa säätää asetuksia ja hallita yritystäsi Microsoft 365: n kautta. Sähköpostisopimuksesi määrittää, mitä hallintakeskuksia voit käyttää:

• Exchange : Muokkaa yrityksesi sähköpostiasetuksia. Kaikki Microsoft 365 -sähköpostipaketit voivat käyttää tätä hallintakeskusta.
  • Teams : Säädä Teams -asetuksiasi ja voita puhelun laatua. Saatavilla Online Business Essentials-, Business Professional- ja Premium Security -sopimuksiin.
  • SharePoint : Hallitse organisaatiosi SharePoint- ja OneDrive -asetuksia. Saatavilla Online Business Essentials-, Business Professional- ja Premium Security -sopimuksiin.

Käytä hallintakeskuksiasi

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse vasemmassa reunassa Microsoft 365 Järjestelmänvalvoja ja sitten Lisäasetukset .
    Valitse Lisäasetukset -vaihtoehto valitsemalla m365 admin
  3. Voit avata hallintakeskuksen valitsemalla Kirjaudu sisään ja antamalla Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  4. Anna Microsoft 365 -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään .