FTP-käyttäjänimen etsiminen cPanel-verkkohotellissa

Jotta voit ladata sisältöä verkkosivustoosi, tarvitset FTP-käyttäjänimen ja salasanan. Tämä artikkeli näyttää, miten löydät cPanel-käyttäjänimesi. Jos tarvitset apua cPanel-salasanaasi liittyen, tutustu seuraavaan: FTP:n salasanan vaihtaminen.

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Tiedostot-osiossa FTP-tilit.
  3. Vieritä alas, kunnes näet kohdat FTP Accounts (FTP-tilit) ja Special FTP Accounts (Erityiset FTP-tilit).
    • Ensisijainen cPanel-FTP-käyttäjänimesi näkyy ensimmäisenä käyttäjänä Erityiset FTP-tilit -osiossa.
    • Mahdolliset toissijaiset FTP-tilit, jotka olet luonut, näytetään FTP-tilit -osiossa. Kun muodostat FTP-yhteyttä, käytä koko käyttäjänimeä juuri siinä muodossa kuin se on esitetty.

Huomautus: cPanelissa ei ole mahdollista muuttaa FTP-tilien käyttäjänimiä tai polkuja. Jos haluat tehdä muutoksia, poista FTP-tili ja luo sen tilalle uusi tili.