FTP-käyttäjänimen etsiminen Linux-verkkohotellissa

Jos haluat ladata sisältöä verkkosivustollesi Linux-verkkohotellissa, tarvitset FTP-salasanasi, joka on sama kuin cPanelin sisäänkirjautumistunnus.

Huomautus: Tarvitsetko apua palvelun GoDaddy oppaalta? Siirry Ota yhteyttä -sivullemme ja valitse Keskustele nyt, niin autamme sinua.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Etsi cPanelin sisäänkirjautumistunnus tilin koontinäytön Asetukset-osiosta.

ftp-käyttäjänimeni etsiminen