Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

FTP-käyttäjänimen ja salasanan vaihtaminen

Voit nollata tai vaihtaa kirjautumistiedot, joita käytät kirjautuessasi verkkohotellitiliin FTP:n kautta. Sen avulla voit ladata tilillesi tiedostoja FTP-ohjelmaa käyttämällä.

Nollaa tai vaihda verkkohotellitilin kirjautumistiedot

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta FTP:hen pääsy.

Jos et näe kuvaketta, valitse Näytä lisää haluamasi verkkotunnuksen osiossa ja sen jälkeen FTP-käyttö.

5. Napsauta Nimi-sarakkeessa FTP-käyttäjää, jota haluat muokata.
  6. Anna uudet kirjautumistiedot, joita haluat käyttää ja napsauta sitten OK.