FTP-käyttäjänimen ja salasanan vaihtaminen

Voit nollata tai vaihtaa kirjautumistiedot, joita käytät kirjautuessasi verkkohotellitiliin FTP:n kautta. Sen avulla voit ladata tilillesi tiedostoja FTP-ohjelmaa käyttämällä.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Asetukset-osiossa FTP-käyttäjät
  5. Valitse Toiminnot-valikossa FTP-käyttäjän vieressä, jota haluat muokata, joko Vaihda salasana tai Vaihda käyttäjänimi.
  6. Anna uudet tiedot, joita haluat käyttää ja napsauta sitten Päivitä.