FTP-käyttäjien lisääminen

Luomalla FTP-käyttäjiä voit antaa muille ihmisille verkkohotellitilisi FTP-käyttöoikeuden, jotta hekin voivat siirtää tiedostoja sivustollesi ja hallita sitä. Voit rajoittaa sitä, mitä toimintoja nämä käyttäjät voivat käyttää ja kuinka paljon he voivat ladata verkkohotelliisi.

1. Napsauta cPanelin Tiedostot-osiossa FTP-tilit.
    1. Etkö ole cPanelissa? Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
    2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
    3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  2. Täytä Lisää FTP-tili -osiossa seuraavat kentät ja klikkaa sitten Luo FTP-tili:
    Kenttä Mitä se tarkoittaa?
    Kirjautumistunnus Käyttäjänimen ensimmäinen osa. Koko käyttäjänimeen kuuluu @[tilisi ensisijainen verkkotunnus]. Eli jos ensisijainen verkkotunnuksesi on coolexample.com ja annat tekstin ftpuser, niin silloin koko käyttäjänimesi FTP:lle on ftpuser@coolexample.com.
    Salasana Salasana tälle FTP-käyttäjälle.
    Hakemisto Se hakemisto, johon käyttäjällä on käyttöoikeus. Jos haluat antaa käyttäjälle käyttöoikeuden koko tiliisi, anna pelkästään oikealle kallistuva vinoviiva (/).
    Kiintiö Sen datamäärän suuruus (megatavuina), jonka käyttäjä voi ladata kyseiseen hakemistoon. Jos et halua rajoittaa tätä käyttäjää, voit valita Rajoittamaton.1
  3. Toista nämä vaiheet kaikille muille käyttäjille, jotka haluat lisätä.2

FTP-käyttäjät ovat käytettävissä heti niiden luomisen jälkeen.

Lisätietoja

• 1 Kiintiö - FTP-kiintiörajat määräytyvät hakemiston mukaan. Eli jos määrität käyttäjän olemassa olevaan hakemistoon, se käyttää jo olemassa olevia tiedostoja kiintiön osana.
  • 2 Kuinka monta FTP-käyttäjää? - Säästö- ja Luksus-cPanel-verkkohotellitilit tarjoavat 50 FTP-käyttäjää, Huippu-tilit tarjoavat rajoittamattoman määrän FTP-käyttäjiä. Voit saada selville verkkohotellipakettisi tason tilinhallintasivulla.

Seuraava vaihe

Uudet FTP-käyttäjäsi voivat ladata tiedostot verkkohotelliin FileZilla-sovelluksella.