VPS4-verkkohotelli Ohje

FTP-käyttäjien lisääminen neljännen sukupolven palvelimelle cPanelilla ja WHM:llä

Required: Before you can add FTP users to your server with cPanel and Web Host Manager (WHM), you need to set up a cPanel account in WHM. For help, see Tilien luominen cPanelissa / WebHost Managerissa.

Voit antaa muille FTP-käyttöoikeuden neljännen sukupolven palvelimellesi, jotta he voivat ladata palvelimelle tiedostoja ja hallita sivustoa. Voit rajoittaa sitä, mitä toimintoja nämä käyttäjät voivat käyttää ja kuinka paljon he voivat ladata verkkohotelliisi.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet.
  3. Valitse haluamasi neljännen sukupolven palvelimen tilin kohdalla Hallitse.
  4. Varmista, että verkkotunnus, jota haluat käyttää, on valittuna kohdan cPanel-tili alla, ja valitse Käynnistä cPanel.
  5. Napsauta cPanelin Tiedostot-osiossa FTP-tilit.
  6. Täytä Luo FTP-tili -osiossa nämä kentät:
    Kenttä Kuvaus
    Kirjautumistunnus Käyttäjänimen ensimmäinen osa. Koko käyttäjänimeen kuuluu @[tilisi ensisijainen verkkotunnus]. Eli jos ensisijainen verkkotunnuksesi on coolexample.com ja annat tekstin ftpuser, koko FTP-käyttäjänimesi on ftpuser@coolexample.com.
    Salasana Salasana tälle FTP-käyttäjälle.
    Hakemisto Se hakemisto, johon tällä käyttäjällä on käyttöoikeus. Jos haluat antaa käyttäjälle käyttöoikeuden koko tiliisi, anna pelkästään oikealle kallistuva vinoviiva ( / ).
    Kiintiö Sen datamäärän suuruus (megatavuina), jonka käyttäjä voi ladata kyseiseen hakemistoon. Jos et halua rajoittaa tätä FTP-käyttäjää, valitse Rajoittamaton.
    Koska FTP-kiintiöt asetetaan hakemistokohtaisesti, käyttäjän määrittäminen olemassa olevaan hakemistoon laskee olemassa olevat tiedostot osaksi kiintiötä.
  7. Napsauta Luo FTP-tili. FTP-käyttäjät ovat käytettävissä heti niiden luomisen jälkeen.
  8. Toista nämä vaiheet kaikille muille käyttäjille, jotka haluat lisätä.