FTP-käyttäjien poistaminen

Voit poistaa tiettyjen FTP-käyttäjien käyttöoikeuden tilillesi.

Voit poistaa vain lisättyjä FTP-käyttäjiä. Verkkohotellitilisi ensisijaisen FTP-käyttäjän poistaminen ei ole mahdollista. FTP-käyttäjien poistaminen ei poista heidän sisältöhakemistoaan.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Tiedostot-osiossa FTP-tilit.
  5. Napsauta FTP-tilit-osiossa Poista sen tilin kohdalla, jonka haluat poistaa.
  6. Napsauta sitä poistamisvaihtoehtoa, jota haluat käyttää.