Siirrä cPanel-verkkosivustoni FTP:llä ja FileZillalla

Voit siirtää verkkosivustosi palvelimeen tai ottaa siitä varmuuskopion siirtämällä kappaletta tiedostostasi tietokoneesi ja Linux-verkkohotellisi välillä FTP:n (File Transfer Protocol) avulla. Tämä onnistuu useimmilla FTP-asiakassovelluksilla, ja näissä ohjeissa selitetään, miten FileZilla-sovellusta käytetään.

Ennen kuin aloitat, tarvitset seuraavat tiedot:

Ymmärsitkö kaiken? Aloitetaan!

1. Käynnistä FileZilla ja täytä seuraavat kentät:
    KenttäAnnettavat tiedot...
    IsäntäIP-osoitteesi tai verkkotunnus
    KäyttäjänimiFTP-käyttäjänimesi
    SalasanaFTP-salasanasi
    Portti21
  2. Napsauta Quickconnect. FileZilla muodostaa yhteyden verkkohotellitiliisi.
    filezilla on muodostanut yhteyden tiliin
  3. Avaa sivustosi juurihakemisto Palvelimen sivusto -ruudussa. Ensisijaisella verkkotunnuksellasi se on public_html-kansio. Juurihakemisto voi olla jokin muu toissijaisen tai laajennusverkkotunnuksen tapauksessa.
    valitse juurihakemisto
  4. Avaa Paikallinen sivusto -osiossa sijainti, johon haluat tallentaa verkkosivustosi tiedostot tietokoneellasi.
    valitse paikallinen sivusto
  5. Tiedostojen siirtäminen palvelimeen: Valitse verkkosivustosi kaikki tiedostot ja hakemistot Paikallinen sivusto -ruudussa ja vedä ne Palvelimen sivusto -ruutuun. Kun tiedostot ovat siirtyneet, sivustosi on verkossa.

Tiedostojesi lataaminen: Valitse verkkosivustosi kaikki tiedostot ja hakemistot Palvelimen sivusto -ruudussa ja vedä ne Paikallinen sivusto -ruutuun. Kun tiedostot ovat siirtyneet, sinulla on varmuuskopio sivustostasi tallennettuna tietokoneellasi.

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.