FTP:n salasanan vaihtaminen

Voit nollata tai vaihtaa kirjautumistiedot, joita käytät kirjautuessasi verkkohotellitiliin FTP:n kautta. Sen avulla voit ladata tilillesi tiedostoja FTP-ohjelmaa käyttämällä.

Nollaa tai vaihda verkkohotellitilin kirjautumistiedot

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Kirjaudu sisään yhdyskäytävään käyttämällä GoDaddy-kirjautumistietojasi.
  4. Napsauta sen käyttäjän verkkotunnuksessa Asetukset, jota haluat muokata.
  5. Anna Uusi cPanel -salasana ja napsauta sitten Vaihda salasana.

Et voi vaihtaa ensisijaisen FTP-tilin käyttäjänimeä cPanel:ssa.

Jos haluat vaihtaa salasanan toissijaisille FTP-käyttäjillesi, kirjaudu sisään cPaneliin (lisätietoja) ja valitse sitten FTP-tilit.