Hanki valtuutuskoodi verkkotunnukseni siirtämiseen pois GoDaddy-palvelusta

Sinun täytyy saada valtuutuskoodisi (tunnetaan myös nimillä “auth code”, EPP-koodi tai siirtoavain) ennen verkkotunnuksesi siirtämistä pois GoDaddy-palvelusta. Et voi siirtää verkkotunnustasi pois, jos rekisteröinnistä tai edellisestä siirrosta on kulunut alle 60 päivää tai jos verkkotunnuksen rekisteröijän yhteystiedot päivitettiin. Näissä tilanteissa voit silti saada valtuutuskoodisi. Voit myös saada sen usealle verkkotunnukselle kerrallaan luomalla vietävissä olevan luettelon.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnusasetukset-sivulle valitsemalla se verkkotunnus, jonka haluat siirtää.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Siirrä verkkotunnus pois GoDaddy-palvelusta. Jos verkkotunnuksesi ei ole oikeutettu siirtoon, luo tämän sijasta vietävä luettelo.
  4. Käy läpi siirron tarkistuslista ja valitse sitten Jatka siirron tekemistä. Jos verkkotunnuksesi viimeinen osa on .UK, sinun on annettava IPS-tunniste uutta rekisterinpitäjääsi varten. Valitse seuraavaksi Suorita siirto loppuun.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on käytössä Ownership Protection, sinun on todistettava henkilöllisyytesi. Lähetämme vahvistuskoodin sinulle tekstiviestitse tai todennussovelluksen kautta, jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen (2SV) käyttöön tililläsi yli 72 tuntia sitten. Valitse muussa tapauksessa Lähetä salasana. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä kertakäyttöinen salasana lähetetään verkkotunnuksen rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

5. Valitse Näet valtuutuskoodin napsauttamalla tätä.
  6. Kopioi valtuutuskoodisi valitsemalla Kopioi leikepöydälle. Lähetämme myös verkkotunnuksesi ylläpidon sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, joka sisältää valtuutuskoodin.
  7. Siirry takaisin verkkotunnusluetteloosi valitsemalla Palaa verkkotunnusluetteloon tai siirry takaisin verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla Peruuta siirto.

Liittyvä vaihe

• Toimita valtuutuskoodi uudelle rekisterinpitäjällesi siirron jatkamista varten.
  • Luo ja lataa vietävissä oleva luettelo, niin saat valtuutuskoodit verkkotunnuksillesi.