Hanki SSL -varmenne

VERHEYS

Suojaa verkkosivustosi
Salasanat ja kaksivaiheinen todennus | Varmuuskopioi ja palauta
SSL | Palomuuri | Valvo ja skannaa
Suojatut maksut | CMS -päivitykset

Mitä se tarkoittaa?

Normaalilla HTTP -verkkosivustoliikenteellä kaikki muut Internetissä olevat voivat nähdä kaiken, mitä sivustosi kävijät tekevät. Kun sinulla on SSL -varmenne sivustosi liikenteen salaamiseksi ja selaimesi URL -osoitteen vieressä on pieni lukkokuvake, kävijät voivat nähdä sivustosi täydellisesti, mutta kuka tahansa salakuuntelu näkee sekaisin sotkun.

Miksi tarvitsen sitä?

• Vierailijat tuntevat olonsa turvalliseksi tietäessään, että muut eivät näe sitä, mitä he katsovat, ja mitään henkilökohtaisia tietoja, joita he jakavat sivustollesi.
  • Henkilökohtaisia tietoja suojaavat lait ja useimmat sähköisen kaupankäynnin maksuyritykset edellyttävät SSL -salausta.
  • Et halua, että kävijät loukkaantuvat, koska heidän henkilökohtaiset tietonsa on varastettu vierailun aikana sivustollasi.
  • Se voi auttaa hakukoneoptimoinnissa.
  • Jos SSL -varmennetta ei ole asennettu oikein, selaimet näyttävät varoituksen siitä, että sivustoosi ei voi luottaa, ja estävät ihmisiä vierailemasta sivustollasi.

Mitä minun pitää tehdä?

SSL -varmenteen ostaminen on helppoa, mutta sellaisen asentaminen voi olla haastavaa. Tutustu sivustosi verkkohotellipalvelua varten käytettävissä oleviin resursseihin.

Verkkosivut + Markkinointi

Hienoa! Suojelet jo itseäsi ja kävijöitäsi. Sivustollasi on SSL -varmenne, ja me hallinnoimme sitä puolestasi.

WordPress ja muut sisällönhallintajärjestelmät

Voit ostaa SSL -varmenteen ja asentaa sen itse tai ostaa hallitun SSL -palvelun .

Jos teet sen itse, sinun on ostettava SSL ja sitten:

• Käy läpi prosessi, jossa pyydetään, vahvistetaan, ladataan, asennetaan, ohjataan uudelleen HTTP -liikenne ja tarkistetaan SSL -varmenteen asennus.
  • Selvitä ongelmat.
  • Muista joka vuosi, että sinun täytyy uusia varmenne ja käy läpi asennusprosessi uudelleen.

Jos päätät tehdä sen itse tai olet ostanut SSL -varmenteen joltakin toiselta yritykseltä, katso asiaaPyydä SSL-varmenne ja opi asentamaan se (jos SSL-varmenteet eivät ole sinulle tuttuja, aloita tästä) .