Hanki valtuutuskoodi latauksen kautta

Vientiluetteloa voidaan käyttää verkkotunnustietojen tarkistamiseen ja tietojen tallentamiseen paikallisesti laitteeseesi, mukaan lukien verkkotunnuksen valtuutuskoodit. Voit luoda ja ladata tililtäsi vietävän luettelon CSV- tai XML -tiedostotyyppinä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnusluettelon yläpuolella olevasta valikosta Vie .
  3. Valitse vientiä koskevat asetukset:
    • Raportin nimi: valitse raportillesi nimi
    • Vie vaihtoehdot: valitse, haluatko viedä kaikki verkkotunnukset tai vain siirtämistä odottavat verkkotunnukset
    • Näytä sarakkeet: valitse, jos haluat viedä vain tällä hetkellä näkyvissä olevat sarakkeet tai kaikki mahdolliset sarakkeet
    • Tiedostomuoto: valitse CSV tai XML tiedostomuodoksi
    • Tiedoston pakkaus: Valitse pakkaustapa raporttitiedostolle
    • Valitse valintaruutu, jos haluat sisällyttää valtuutuskoodit verkkotunnuksiisi
  4. Vahvista vientiasetukset valitsemalla OK.
  5. Valitse Lataa nyt, niin viety luettelosi latautuu laitteeseesi valitsemassasi tiedostomuodossa.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on Ownership Protection , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Lähetämme vahvistuskoodin tekstiviestitse tai todennussovelluksella, jos tilisi kaksivaiheinen todennus on ollut käytössä yli 72 tunnin ajan. Muussa tapauksessa voit lähettää kertakäyttöisen salasanan rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen valitsemalla Lähetä salasana.