Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Aloita! Määritä WooCommerce-asetukset

Löydät alta linkkejä, jotka tarjoavat lisätietoa kaikista WooCommerce-asetuksista ja niiden määrittämisestä. Voit aloittaa navigoimalla osioon WooCommerce > Asetukset WordPress-sivustostasi.

Huomautus: Seuraavat ovat WooCommerce-oletusasetukset. On mahdollista, että muut laajennukset luovat omia välilehtiä omilla asetuksillaan, joten tarkista tiedot kunkin laajennuksen dokumentaatiosta

• Yleiset asetukset -välilehti

Täältä löydät yleisiä asetuksia, kuten kauppasi osoitteen määrittäminen, toimituskohteet, verojen käyttöönotto sekä valuuttavaihtoehdot.

( Takaisin alkuun. )

• Tuoteasetukset-välilehti

Tästä välilehdestä löydät asetukset, jotka liittyvät tuotteiden näyttämiseen, mittoihin ja varastonhallintaan sekä ilmoitusten kynnysarvojen määrittämiseen vähissä ja lopussa olevia tuotteita varten. Voit myös mm. määrittää tiedostojen latausmenetelmän ladattavia tuotteita varten.

( Takaisin alkuun. )

• Veroasetukset-välilehti

Täällä voit määrittää myymäläsi verovaihtoehdot sekä vakioveron määrän, alennetun veron ja nollaveron.

( Takaisin alkuun. )

• Toimitusasetukset-välilehti

Tämä on sivu, jolla voit määrittää myymäläsi toimitusvyöhykkeet sekä muita toimitukseen liittyviä seikkoja, kuten toimituskulujen laskeminen ja toimitusluokkien luominen.

( Takaisin alkuun. )

• Maksuasetukset-välilehti

Tässä välilehdessä voit ottaa käyttöön myymäläsi tukemat maksutavat, päästä niiden asetuksiin napsauttamalla maksuyhdyskäytävän nimeä ja jopa muuttaa maksutapojen järjestystä kassasivullasi.

Huomautus: Jos et näe haluamaasi maksuyhdyskäytävää täällä, varmista, että olet ottanut asianomaisen laajennuksen käyttöön WordPressin ylläpidossa.

( Takaisin alkuun. )

• Tili- ja tietosuoja-asetukset -välilehti

Täältä löydät asiakkaiden kassalle siirtymiseen liittyvät asetukset, tilin luomisen myymälääsi varten sekä tiedot tilin poistopyyntöjen käsittelyä ja henkilötietojen poistamista varten. Löydät myös osion tietosuojakäytännöstä ja voit määrittää myymälässäsi sovellettavan säilytysjakson pituuden henkilötiedoille.

( Takaisin alkuun. )

• Sähköpostiasetukset-välilehti

Tässä välilehdessä voit hallita myymäläsi sähköposti-ilmoituksia, määrittää “Lähettäjä”-nimen ja -osoitteen sekä muokata sähköpostiviestien mallipohjaa.

( Takaisin alkuun. )

• Lisäasetukset-välilehti

Tämä välilehti sisältää monia asetuksia, jotka liittyvät muun muassa oletussivujen päätepisteiden ja myymäläsi asetusten muuttamiseen, REST-sovellusliittymän integroimiseen ja Webhookien hallintaan.

( Takaisin alkuun. )