GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Hankitaan CSV -tiedosto Excelistä yritykselle GoDaddy Email Marketing

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

CSV -tiedoston saaminen Excel -laskentataulukosta on helppoa! Aloita vain, kun asiakirjasi on avattu Excelissä tai missä tahansa taulukkolaskentaohjelmassa. Siirry sivun vasemmassa yläkulmassa olevaan Tiedosto -valikkoon, valitse Tallenna nimellä ... ja valitse sitten vaihtoehto, joka muuttaa .csv -tiedostotunnistetta. Siinä mainitaan todennäköisesti myös jotain pilkulla erotettujen arvojen mukaisesti. Tämä antaa sinulle CSV -tiedoston, joka tuodaan helposti GoDaddy Email Marketing Tilaajat -alueellesi.