GoDaddy Auctions® -huutokaupan tarjoajan vahvistusprosessi

GoDaddyn tarjoajien vahvistusprosessi suojaa sekä ostajia että myyjiä vilpilliseltä huutokauppatoiminnalta. Tarjousten tekeminen tai verkkotunnusten listaaminen myyntiin voi alkaa heti sen jälkeen, kun olet ostanut GoDaddy Auctions® -jäsenyyden , mutta voit tehdä tarjouksia vain kahdesta verkkotunnuksesta milloin tahansa tai tehdä yhteensä 1 500 $ tarjouksia.

Vahvistusta on kolme huutokauppatyyppiä:

• Hinta -laatusuhde: Hankitut verkkotunnukset huutokaupattaviksi.
  • Erääntyvien huutokaupat : Vanhentuneet verkkotunnukset huutokaupattaviksi.
  • 7 päivän huutokaupat : Verkkotunnukset, jotka muut myyjät ovat listanneet perinteisessä huutokaupassa.

Huutokaupan vahvistus vaaditaan, jos sinun on ylitettävä hintarajat, mutta sitä ei vaadita, jos myyt vain verkkotunnuksia tai ostat ”Osta nyt” - tai ”Tee tarjous” -vaihtoehdoilla, jotka ovat alle 1 500 dollarin rajan.

1. Siirry GoDaddy -huutokauppaan & reg; -sivulla ja kirjaudu tilillesi . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
    valitse verkkotunnus
  2. Valitse Myynti- ja tarjousluettelon vierestä Asetukset .
  3. valitse asetukset
  4. Valitse Yleiset -välilehdellä Tilin tila -kohdasta Anna PayPal -tiedot .
  5. Anna etunimesi, sukunimesi ja PayPal -sähköpostiosoitteesi (kuten ne näkyisivät PayPal -tililläsi) ja valitse Lähetä . PayPal -tilin on oltava 100 -prosenttisesti vahvistettu PayPal -standardien mukaisesti .
  6. GoDaddy lähettää sinulle sähköpostitse joko vahvistuksen PayPal-osoitteestasi tai sen, että PayPal-yhteystietosi eivät ole voimassa ja että ne on annettava uudelleen. Ota yhteyttä PayPaliin ongelmien ratkaisemiseksi.
  7. Valitse vahvistusviestistä suojattu linkki.

PayPal -tili vaaditaan vain tarjouksen vahvistamiseen. Voit käyttää valitsemaasi maksutapaa verkkotunnusta ostettaessa.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Muokkaa GoDaddy Auctions® -tilisi asetuksia
  • Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön parhaan mahdollisen suojauksen varmistamiseksi verkkotunnuksillesi ja tilillesi.