No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

GoDaddy -huutokaupan jäsenyyden ostaminen

GoDaddy-huutokauppojen täysi käyttöoikeus on jäsenyyteen perustuva. Tullaksesi jäseneksi sinun täytyy ostaa jäsenyys alhaisella vuosimaksulla.

Jos sinulla on jo GoDaddy -tili, voit kirjautua sisään GoDaddy -huutokauppaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sinun ei tarvitse luoda erillistä tiliä. Jos sinulla ei ole GoDaddy -tiliä, sinun on luotava uusi tili, kun ostat jäsenyyden.

1. Siirry GoDaddy -huutokauppoihin .
  2. Napsauta Liity nyt .
  3. Kohdassa Liity jäseneksi tänään! -osassa, valitse vuosien lukumäärä, joille haluat ostaa jäsenyyden, ja napsauta sitten Lisää ostoskoriin .
  4. Jos olet jo GoDaddy -asiakas, kirjaudu GoDaddy -tilillesi pyydettäessä. Muussa tapauksessa määritä uusi tili noudattamalla näytön ohjeita.
  5. Suorita ostos loppuun siirtymällä kassanäyttöjen läpi.