GoDaddy -huutokaupan jäsenyyden ostaminen

GoDaddy-huutokauppojen täysi käyttöoikeus on jäsenyyteen perustuva. Tullaksesi jäseneksi sinun täytyy ostaa jäsenyys alhaisella vuosimaksulla.

Jos sinulla on jo GoDaddy -tili, voit kirjautua sisään GoDaddy -huutokauppaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sinun ei tarvitse luoda erillistä tiliä. Jos sinulla ei ole GoDaddy -tiliä, sinun on luotava uusi tili, kun ostat jäsenyyden.

1. Siirry GoDaddy -huutokauppoihin .
  2. Napsauta Liity nyt .
  3. Kohdassa Liity jäseneksi tänään! -osassa, valitse vuosien lukumäärä, joille haluat ostaa jäsenyyden, ja napsauta sitten Lisää ostoskoriin .
  4. Jos olet jo GoDaddy -asiakas, kirjaudu GoDaddy -tilillesi pyydettäessä. Muussa tapauksessa määritä uusi tili noudattamalla näytön ohjeita.
  5. Suorita ostos loppuun siirtymällä kassanäyttöjen läpi.