GoDaddy-huutokaupat Ohje

GoDaddy-huutokaupat-tilin asetusten muokkaaminen

GoDaddy-huutokaupat-tilillä voit muokata tilin asetuksia, kuten näytettävien hakutulosten lukumäärää ja teksti-ilmoitusten näyttämistiheyttä. Voit myös lisätä ja muokata maksutapoja ja asettaa oletusmaksutavan.

Yleisten asetusten muokkaaminen

Voit muokata tilisi yleisiä asetuksia General (Yleiset) -välilehdellä.

Yleisten asetusten muokkaaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-huutokaupat-palveluun.
  2. Napsauta Asetukset.
  3. Tee General (Yleiset) -välilehdellä jokin seuraavista toimista:
    • Include adult domain names? (Sisällytetäänkö aikuisille suunnatut verkkotunnukset?) – Jos haluat, että GoDaddy-huutokauppojen haussa näytetään aikuisille suunnatut verkkotunnukset, valitse Show domain names listed as adult (Näytä verkkotunnukset, jotka on merkitty aikuisille suunnatuiksi). Oletusasetuksena on Filter out domain names listed as adult (Suodata pois aikuisille suunnatut verkkotunnukset).
    • Results per page (Tulokset sivua kohden) – Valitse, kuinka monta tulosta näytetään Tarkennetussa haussa ja Myyntiluetteloni ja huutoluetteloni -toiminnossa.
    • Sallitko ostajien tarkastella muita listauksiasi? – Kun ostajat tarkastelevat, huutavat tai tarjoavat myynnissä olevaa verkkotunnustasi, oletuksena Muut listaukset -osiossa näytetään Muita saman myyjän listauksia -hyperlinkki. Jos et halua linkkiä näytettävän, valitse Ei.
    • Tekstiviestinumero – Anna tekstiviesti-ilmoitusten vastaanottamiseen käytettävä puhelinnumero ja valitse operaattori luettelosta.
    • Tekstiviestiosoite – GoDaddy-huutokaupat täyttää kentän automaattisesti, kun olet antanut matkapuhelinnumeron ja valinnut operaattorin luettelosta.

Huomautus: Jos valitsit Mukautetun palveluntarjoajan, sinun täytyy ensin antaa sähköpostiosoite tähän kenttään. Kysy lisätietoja palveluntarjoajaltasi.

• Lähetä testiviesti – Kun napsautat tätä, matkapuhelimeesi lähetetään testitekstiviesti.
    • Lähetä tekstiviesti-ilmoitus – Valitse, jos haluat vastaanottaa tekstiviestejä GoDaddy-huutokaupoilta.

Huomautus: Tekstiviestien lähettäminen ei välttämättä toimi GoDaddy-huutokaupoista riippumattomista syistä, eikä viestien toimittamista voida taata. Palveluntarjoajasi voi veloittaa palvelumaksun jokaisesta vastaanotetusta tekstiviestistä.

4. Napsauta Lähetä.

Maksutapa-asetusten muokkaaminen

Maksut-välilehdellä voit lisätä ja muokata maksutapoja ja asettaa oletusmaksutavan.

Maksutapa-asetusten muokkaaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-huutokaupat-palveluun.
  2. Napsauta Asetukset.
  3. Siirry Maksut-välilehteen.
  4. Valitse, luo tai muokkaa GoDaddy-huutokauppojen maksujen vastaanottajan tietoja.