GoDaddy-palvelusta pois siirron hyväksyminen tai hylkääminen

Kun olet valtuuttanut siirron uudelle rekisterinpitäjälle, siirron hyväksyminen voi nopeuttaa prosessia. Siirrot hyväksytään automaattisesti viiden päivän sisällä siitä, kun olet valtuuttanut siirron uudelle rekisterinpitäjälle, paitsi jos kieltäydyt. Jos kieltäydyt siirrosta, siirtoa uudelle rekisterinpitäjälle ei tehdä ja tunnus säilyy tililläsi.

Huomautus: Tämä prosessi ei ole saatavilla .eu- tai .de-verkkotunnuksille.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Verkkotunnukset-valikosta Siirrot:
    valitse siirrot verkkotunnukset-valikosta
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta Siirron ulos.
    siirrot sisään tai ulos
  4. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat hyväksyä. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  5. Jatka siirtoa valitsemalla Hyväksy, tai peruuta siirto valitsemalla Kieltäydy.
  6. Vahvista valintasi uudessa ikkunassa.

Huomautus: Verkkotunnuksien siirrot voivat kestää 5–7 päivää.